tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kuka tämä mies on?


Tämä Mies oli siis pettäjä, jättäjä ja pahantuoja? Kyllä. Lisäksi äärimmäisen taitava manipuloimaan ja pelottavan itsekäs. Kaiken tämän alla hän on todella epävarma itsestään. Myöskin harhainen ja sairaalloisen mustasukkainen.

Mutta tämä Mies oli ja on edelleenkin myös äärimmäisen ihana ihminen. Todella hauska, älykäs ja kunnianhimoinen. Työteliäs, vastuullinen ja antelias. Romanttinen ja ajattelevainen mies.Vuodet hänen kanssaan muuttivat minua myös hyvässä. Kasvoin ja opin. Ehkä enemmän pahaa kuin hyvää, mutta kuitenkin hän toi myös todella paljon hyvää minulle. Hän tulee aina olemaan minulle rakas.  Toivon hänelle hyvää; että hän olisi onnellinen ja vihdoin löytäisi rauhaa elämäänsä. Todellakin toivon, että hän joskus löytää oikean rakkauden, sellaisen jota ei ole tarve pettää tai sumuttaa.

Olenkin viettänyt tämän Miehen kanssa elämäni upeimmat hetket, elämäni romanttisimmat hetket, elämäni hauskimmat hetket ja elämäni kamalimmat hetket. On hetkiä, joita romanttisimpia kummankaan meidän elämään ei enää koskaan tule. Olemme nauraneet katketaksemme. Olemme myös aiheuttaneet toisillemme loputonta tuskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti